biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii.” - Bernard de Fontenelle


Prima pagina Tianshi Tiens Tianshi - Perna ergonomica Ecose

Tianshi - Perna ergonomica Ecose

Pret: Lei 974,40

PERNA ERGONOMICA ECOSE
Se prezinta sub forma unei perne care incorporeaza cele mai revolutionare principii de relaxare, imbinand metodele traditionale de vindecare ale medicinii chineze cu tehnicile de tratare contemporane incluzand principiile biofizicii moderne.

1. Inducerea pe cale naturala a relaxarii
Avand prin constructie o forma arcuita care respecta forma fiziologica a corpului uman, produce un efect de inducere a relaxarii zonei musculare, de inlaturare a formatiunilor edemice, eliminarea durerilor, oprirea declansarii afectiunilor simptomatice si imbunatatirea circulatiei sanguine cervicale.

2. Utilizare externa
Incadrata in categoria produselor medicale chinezesti de elita, perna tiens poate fi prevazuta pe partea interioara cu un saculet cu plante medicinale. Aceste plante, prin expunere la temperature ridicate, au rolul de a emana arome relaxante, care vizeaza indeosebi zona cervicala. Aceste arome au proprietatea de a regla energia si circulatia sangelui, de inlaturare a reumatismului, si de purificare a ramificatiilor subsidiare din corpul uman prin care circula energia si sangele, producand un efect de relaxare, inlaturand afectiunile in faze incipiente si revigorand organismul in urma atacului agentilor patogeni.

3. Vindecarea magnetica prin punctele de acupunctura
Prin impulsuri magnetice de intensitate diferita, perna vizeaza punctele de acupunctura situate in special in zonele: cerebrala, cervicala si cea a omoplatilor, actionand prin reglarea campului magnetic biologic al corpului, stimuland circulatia sanguina, eliminand durerile musculare si insomniile si avand rol de reglare a tensiunii arteriale.

4. Terapia prin unde fotonice
Pe partea interioara, perna este prevazuta cu microdispozitive care au proprietatea de a emite unde fotonice. Aceasta structura emite radiatii benefice organismului in proportie de peste 89%, stimuland circulatia sanguina si metabolismul printr-o zona statica.

5. Tratarea insomniilor
Perna multifunctionala are in acelasi timp rolul de a induce somnul, functionand pe principiul terapiilor moderne ale luminii si emisiei din partea fibrelor optice. Atributul care deosebeste aceasta perna de altele similare, este acela ca emisia de unde infrarosii se face in proportie de 91% producand o relaxare totala a corpului.

6. Instalarea saculetului cu plante
Se scoate husa pernei, iar din spatiul destinat inmagazinarii saculetului cu plante, se scoate saculetul, se indeparteaza invelisul, se introduc plantele si se aseaza in pozitie orizontala. Acoperiti perna cu husa si o puteti utiliza.

7. Ventilatia este perfecta datorita acelor mici fibre tubulare.

Va dorim un somn stiintific si totodata natural!



Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este gol



Cautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere




sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.