biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele sa va fie alimente." - Hipocrate


Fructe


Nuca de cocos PDF Imprimare Email

Nuca de cocos este foarte gustoasa, iar consumata proaspata, este pentru multi o delicatesa, datorita laptelui si miezului apetisante.

 

Cum alegem nuca de cocos

Verifica greutatea
Incearca nuca de cocos dupa greutate. O nuca de cocos mai grea este o nuca de cocos mai buna. Masoara mai multe nuci de cocos intre ele si alege-o pe cea mai grea, pentru ca va avea mai mult suc in interior si va fi mai buna.

 

Citeşte mai mult...
 
Cum grabim coacerea fructelor in casa PDF Imprimare Email

Cum grabim coacerea fructelor in casa

 

Fructele verzi se coc mai repede pe rafturile camarii (pere, banane, piersici), daca sunt puse intr-o punga de hartie, impreuna cu un mar copt sau cu o rosie. Acestea degaja un gaz care accelereaza coacerea fructelor.

Daca marul nu este copt, acesta nu va avea efectul dorit asupra celorlalte fructe.

 
Banane PDF Imprimare Email

Banana

 

E un fruct extraordinar. E perfect. Nu e nici acid, nici bazic, coaja i se dezintegreaza in cateva zile. Acum, banana nu mai e privit ca un fruct, mai degraba ca un aliment.

 

Banane - cum arata bananele coapte

 

Alegem bananele in functie de culoarea pe care o are coaja. Bananele inca verzi nu sunt coapte si deci nu pot fi consumate ca atare. Cu ele insa se pot prepara anumite mancaruri le consumam mai tarziu.
Bananele se pastreaza cel mai bine la temperatura camerei, iar in aproximativ o saptamana se coc. Bananele pentru consumul imediat au coaja galbena cu mici pete maronii sau negre. Aceste pete indica faptul ca s-au copt. Aceste banane sunt si cele mai gustoase.

Alegeti in general banane mai moi la atingere, care sunt mai dulci.

Citeşte mai mult...
 
ANANASUL (ANANAS SATIVUS) PDF Imprimare Email

ANANASUL (ANANAS SATIVUS)

Contine: apã, în proportie de 75,7 %, materii azotate 0,68 %, materii gazoase 0,06 %, materii zaharate 18,4%, materii extractive 4,35%, celuloza 0,57%, cenuse 1,24% acizi citric malic, vitaminele A, B, C, o drojdie si un ferment, iod, magneziu, potasiu, calciu, fosfor, fier, sulf.

PROPRIETÃTI:
Nutritiv, stomahic, diuretic, dezintoxicant, sporeste potenta sexualã.

Citeşte mai mult...
 
ALUNA (CORYLUS AVELLANA) PDF Imprimare Email

ALUNA (CORYLUS AVELLANA)

Contine cea mai mare cantitate de materii grase, azotate, de asemenea calciu, fosfor, magneziu, potasiu, sulf, clor, sodiu, fier, cupru, vitaminele A, B.

PROPRIETÃTI:
Foarte nutritivã si energeticã, Digerabilã, dizolvant al calculilor, Vermifug.

Citeşte mai mult...
 
AFINA (VACCINIUM MYRTILLUS) PDF Imprimare Email

Se foloseste frunza si fructul.
Contine: tanin, acid citric, malic, tatric, bezoic, zahãr, pectinã, pectozã, albuminoide, materie colorantã, factori vitaminici P.

Citeşte mai mult...
 


Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este gol



Cautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere


feed-image Feed Entries


sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.