biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii.” - Bernard de Fontenelle


Prima pagina Tratament naturist Metale coloidale
Metale coloidale
Zinc coloidal PDF Imprimare Email

Zinc coloidal

Zincul este un oligoelement foarte important pentru organism, avand rol in numeroase procese biochimice. Zincul intra in structura a peste 100 de enzime, printre care si enzima care previne imbatranirea - SOD (superoxid dismutaza). Zincul atrage energia necesara pentru stabilizarea reactiilor metabolice in metalo-enzime (enzimele care sunt insarcinate cu prevenirea oxidarii celulare, cu transferul energie metabolice, cu fabricarea ADN-ului, cu fixarea oxigenului in globulele rosii, etc). Aceste enzime nu pot sa actioneze decat in prezenta zincului, dar activitatea lor descreste proportional cu carenta de zinc.

Zincul si ficatul

Zincul ajuta ficatul sa fabrice numeroase proteine: precursorii hormonilor, anticorpii, proteinele de transport sangvin. Zincul are totodata rol in sinteza ADN si ARN. In absenta zincului, diviziunea si diferentierea celulara se opresc inainte de finalizare. Este cunoscuta implicarea zincului in mentinerea integritatii patrimoniului genetic. Ceea ce se numeste in biologia moleculara "degetele de zinc" reprezinta de fapt o secventa de douazeci de aminoacizi care sunt dispusi in spatiu in forma unor degete de mana si care sunt legati de un atom de zinc, ce confera acestei proteine capacitatea de a interationa cu ADN-ul.

Citeşte mai mult...
 
Cupru coloidal PDF Imprimare Email

Cupru coloidal si influenta sa asupra sanatatii

Cupru coloidal este absorbit mai usor de catre organismul uman decat cuprul in stare metalica sau chelatizata.

Cupru coloidal stimuleaza digestia si absorbtia nutrientilor din alimente. De asemenea, cupru coloidal controleaza formarea celulelor noi de sange, activitatea sistemului nervos (central si neurovegetativ), respiratia, functionarea ficatului si a glandei tiroide.

 

Cupru coloidal si ridurile

Chelia timpurie este primul simptom al faptului ca aveti insuficienta de cupru in organism. Apar riduri pe piele deoarece se deregleaza elasticitatea tesuturilor. Apar cearcane la ochi, linii pe fata si incepeti  sa semanati cu o pruna uscata. In afara de aceasta exista inca o problema cum ar fi dilatarea varicoasa a  venelor, acest fapt datorandu-se dereglarii elasticitatii tesuturilor, pielea incepand sa atarne pe maini, piept, burta, obraji. Pentru a rezolva aceasta problema, o varianta ar fi prin chirurgie plastica. Mai usor si mai comod, aceasta problema de sanatate se rezolva prin administrarea de cupru coloidal.

Citeşte mai mult...
 
Argint coloidal PDF Imprimare Email

Argintul coloidal are efecte benefice asupra organismului uman, fiind descris ca un sistem imunitar secundar. Oamenii de stiinta au demonstrat ca argintul este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale.

Este foarte important faptul ca argintul coloidal nu interactioneaza cu alte medicamente si nu are nici un efect toxic asupra organismului.

Citeşte mai mult...
 
Aur coloidal - antioxidant PDF Imprimare Email

Aur coloidal - antioxidant excelent

Simbol al cunoasterii si nemuririi, aflat in corespondenta directa cu Soarele, principiu masculin, activ, prezent si in structura ADN-ului uman, aurul este considerat a fi, in alchimie, produsul final al evolutiei metalelor, deoarece el reprezinta perfectiunea. Aceasta straveche stiinta, revelata de Hermes Trismegistus, are rolul de a accelera aceasta evolutie, Piatra filosofala fiind elementul catalizator care face ca metalele inferioare sa fie transmutate aproape instantaneu in aur.

Citeşte mai mult...
 


Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere


feed-image Feed Entries


sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.