biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea.” – Hipocrate


Prima pagina Vita Crystal
Vita Crystal

VITA  CRYSTAL  RESEARCH  ROMANIA


VITA CRYSTAL INSTITUTE din Ungaria, este o firma ce are ca scop dezvoltarea metodelor si produselor care previn, respectiv vindeca bolile natural, simplu si radical.Din  aceasta perspectiva, firma se concentreaza asupra descoperirii si tratarii problemelor fundamentale ale organismului uman, si pentru aceasta creaza si dezvolta noi produse.

Firma VITA CRYSTAL INSTITUTE a fost fondata in 1992 de cercetatorul si inventatorul Szabó László, in Ungaria. Centrul institutului se afla in renumita regiune viticola Eger, de unde isi colecteaza majoritatea ingredientelor de inalta calitate,  utilizate pentru producerea remediilor.

In regiunea Eger s-a dovedit ca fructele au un continut mai mare de substante active. (Nu intamplator a devenit renumit Egri Bikavér  sau Sange de Taur din Eger).  Fructele sunt culese cu grija si nu sunt tratate cu substante chimice. Continutul de substante active este verificat foarte temeinic, iar  acele fructe care nu corespund standardelor sunt inlaturate.

Cu produsele realizate la VITA CRYSTAL INSTITUTE nu  doreste sa  obtina efecte de suprafata, purificatoare si regeneratoare clasice.Cu ajutorul substantelor curative naturale, se urmareste patrunderea pana la radacina problemelor  si inlaturarea lor definitiva, astfel incat si  factorii care au generat aceste probleme sa fie eliminati.

Produsele firmei au rolul de a  mentine in organism un sistem imunitar puternic, precum si calitatea de a sprijini vindecarea naturala, prin folosirea intelepciunii propriului corp.

Studiile in cadrul VITA CRYSTAL INSTITUTE sunt realizate de catre un colectiv valoros de profesori, doctori si cercetatori de renume mondial si anume:
- Prof. Dr. Dinya Zoltán, oncolog de renume mondial (a lucrat timp de 17 ani in Statele Unite ale Americii), prelegerile sale sunt cunoscute la renumitele universitati de medicina din Europa si Statele Unite ale Americii,
- Prof. Dr. Ember István, directorul Facultatii de Medicina Generala a Universitatii de Medicina din Pécs, al Institutului de Sanatate Publica, cercetator in tumori, membru al Academiei Maghiare de Stiinte, care a dovedit ca FLAVIN7 impiedica la nivel genetic formarea cancerului,
- Dr. Erdős Sándor oncolog, care a condus activitatea corpului medical care a dovedit efectele extraordinare ale lui FLAVIN7,
- Prof. Dr. Mink János, care prin modalitatile unice de diagnosticare pe plan mondial, de analizare a parului si a pielii  a facut posibila accelerarea cercetarii cancerului si a altor boli,
- Dr. Balázs Andrea si Dr. Tóth Géza, care au realizat numeroase produse noi astfel ajutand multi bolnavi,
- regretata Dr. Kovács Zsuzsanna lector universitar, care a fost principalul promotor, aratand ca prin produsele sale VITA CRYSTAL INSTITUTE se aliniaza provocarilor erei noi care se contureaza si  poate tine pasul cu dezvoltarea accelerata a biologiei si stiintei medicale.

In prezent, cercetarea antioxidantilor este cea mai noua ramura a stiintei medicale, a carei importanta este incontestabila. Astfel produsele medicale, suplimentele nutritive, cosmeticele, ce contin antioxidanti, sunt raspandite pe intreaga planeta, ajutand astfel intr-un mod foarte eficient la prevenirea si vindecarea bolilor.

In activitatea de cercetare a firmei VITA CRYSTAL INSTITUTE, cel mai important domeniu este dezvoltarea activitatii de descoperire a antioxidantilor, ce pot fi folositi in inlaturarea efectelor periculoase ale radicalilor liberi in organismul uman.Se stie ca in cazul cand organismul, datorita in special unui sistem imun slabit, nu mai  face fata contracararii radicalilor liberi, in fiinta se pot produce, cu timpul, chiar boli grave ca de exemplu: cancer, aterioscleroza, diverse probleme de inima, plamani, ficat, rinichi, inflamatii, infectii, vatamarea creierului etc.

Flavonoidele se afla, la ora actuala, printre cei mai puternici antioxidanti din lume. Acestea ajuta organismul sa aiba intotdeauna un numar mai mare de antioxodanti, ce vor lupta si vor elimina dusmanii nostri cei mai de temut si anume radicalii liberi.

VITA CRYSTAL RESEARCH este lider mondial in producerea flavonoidelor!Specificul produselor VITA CRYSTAL


Produsele realizate de VITA CRYSTAL au  in compozitia lor doar substante naturale si energii concentrate.

VITA CRYSTAL foloseste cel mai eficient sistem propriu de separare a moleculelor din lume, care permite extragerea din plante a unor substante active care pana acum nu au mai fost extrase, sau doar in parte (de ex. flavonoidele rosii).Astfel eficiental si  concentratia substantelor active  sunt exceptionale.

VITA CRYSTAL utilizeaza cristalele din plante (particule din plante care ii mentin calitatile vindecatoare), de asemenea  metoda unica folosita, are ca efect punerea in legatura a celulelor noastre, cu starea de sanatate (de ex.substantele active a produselor Ulei Crystal, Crema Crystal).

Produsele realizate de VITA CRYSTAL INSTITUTE sunt produse complexe, care includ in compozitie flavonoizii, ca si antioxidanti care cresc eficacitenta absorbtiei in organism a celorlalte substante , fie ca sunt vitamine, minerale etc.

Folosirea flavonoizilor in compozitia tuturor remediilor naturale de la VITA CRYSTAL induce acestor produse o eficienta considerabil marita in absorbtia diverselor principii fie ca sunt minerale, vitamine, oligoelemente, enzime etc.

VITA CRYSTAL realizeaza produse unice in felul lor, care ne aduc in organism substante pretioase pentru sanatate.

Echipa de cercetatori de la VITA CRYSTAL INSTITUTE a produs prima capsula naturala din lume, care poate creste numarul celulelor stem din maduva osoasa cu cel putin 50-75%, Olimpiq StemXCell.

Un produs de exceptie al companiei este Flavin 7, care este cel mai puternic concentrat de extract de flavonoizi naturali din lume.

Produsul TRACE MINERALS 84 este unic, deoarece contine 84 de minerale naturale (ex. alte preparate care contin 15-20 de minerale sunt considerate foarte bune).
Si pentru prima data in lume, capsulele cu seminte germinate, cuprind la un loc vitamine, substante minerale si proteine (enzime) care le fac foarte eficiente.

Vitamina Ester C este speciala din doua puncte de vedere, care ii confera si caracterul unic. Unul este faptul ca aceasta Vitamina C contine si flavonoizi, astfel Vitamina C se pastreaza in organism pe o perioada de 6-7 ori mai lunga.O alta particularitate a ei este aceea ca este solubila si in grasimi pe langa faptul ca Vitamina C este o vitamina hidrosolubila.

Ceea ce caracterizeaza toate produsele VITA CRYSTAL fie ca este vorba de produsele enumerate mai sus sau de alte produse deosebite ca: Resveratrol- cel maiputernic antioxidant anti-imbatranire, produsele din canepa de  cultura Medicanabis , fie remediul litiazei renale  Stonebreaker, produsele pe baza de Ganoderma Lucidum PVG, fie cosmeticele naturale ,este faptul ca sunt realizate cu o deosebita exigenta si atentie, folosindu-se cele mai eficiente substante active, ceea ce le face sa fie cu adevarat exceptionale si cu eficienta foarte buna in reabilitarea starii de sanatate.

Produsele VITA CRYSTAL sunt in conformitate cu cele mai riguroase cerinte de calitate ale Uniunii Europene. Pentru ca produsele sa se ridice la un nivel corespunzator de calitate si siguranta, productia se realizeaza prin utilizarea unui sistem de asigurare a calitatii HACCP(Hazard Analysis Critical Control Point). In cadrul acestui sistem se evidentiaza mentinerea si dezvoltarea elementelor GMP(Good Manufacture Practise). Firma detine si ISO 2001 si ISO 9001!

Din martie 2005 Romania se bucura si ea, alaturi de alte tari cum ar fi Germania, Suedia, Slovacia, Cehia, Serbia, Muntenegru, Statele Unite ale Americii, Canada, Liban, Siria, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Vietnam, de produsele realizate de VITA CRYSTAL INSTITUTE.

Prin intermediul societatii romanesti VITA CRYSTAL RESEARCH avem posibilitatea de a beneficia de  produsele  aflate in  depozitul din MIERCUREA CIUC.

Produsele VITA CRYSTAL RESEARCH detin toate acordurile necesare de la organele specializate ale  Ministerului Sanatatii pentru a fi comercializate corespunzator pe piata romaneasca.

Renumele mondial de care se bucura produsele VITA CRYSTAL INSTITUTE, sutele de mii de consumatori satisfacuti, studiile medicale cu rezultate extraordinare ale unor societati medicale din toata lumea, dovedesc faptul ca este posibil.

Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere


feed-image Feed Entries


sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.